آسانی نسبی کار با ابزار GC، فشار موجود برای تولید عطرهای پر طرفدار و طبیعت پر سود بازار عطر، بسیار معمول میباشد. نگهداری مناسب عطرها به معنی دورنگهداشتن آنها از گرما و نور شدید میباشد. یک بطری بازشده در صورتی که درست نگهداری شود تا چندین سال میتواند کیفیت بوی خود را ثابت نگهدارد.[۱۵] اما وجود اکسیژن در فضای بالای بطری و همچنین عوامل محیطی در بلند مدت بوی عطر را تغییر خواهند داد.بهترین شرایط نگهداری عطرها اینست که در هنگام عدم مصرف در محفظههای تاریک آلومینیومی و یا بسته بندی اصلی خود نگهداری شده و در دمایی بین ۳ تا ۷ درجه سیلیسیوس نگهداری شوند. موزه (Osmothèque) که یک مرکز و موزه نگهداری عطر میباشد، عطرهای خود را در محفظههای آلومینیومی که فضای خالی آنها با گاز آرگون پر شده است، و در دمای ۱۲ درجه سانتیگراد نگهداری میکند.[۲۶] اگرچه خارج کردن اکسیژن از فضای بالایی بطریها سخت میباشد میتوانند حس صمیمیت بیشتری به محیط القا کنند.۸- همانطور که در بحث رنگها، از رنگ سال و رنگ فص برایتان گفتیم؛ در بحث عطرها هم باید از عطر سال و عطر فصل صحبت کنیم. طبیعتا عطرهایی که بهتر است در روزهای گرم و آفتابی استفاده شوند، با عطرهایی که مناسب روزهای سرد زمستاناند، یکسان نیستند.۹- در فصل بهار از عطرهای ملایم استفاده کنید. عطرهای ملایم و بهاری را معمولا از گلهای بنفشه، تمشک و مگنولیا میگیرند. ۱۰- در روزهای گرم تابستان برای ماندگاری بوی عطر باید به دفعات بیشتری از آن استفاده کنید. با اینحساب، بهتر است که در فصل گرم از عطری استفاده کنید که ماندگاری بیشتری داشته باشد. ۱۱- در فصل گرم، استفاده از رایحههای خنک و ترش، تلخ و سرد، جنگلی و وحشی بسیار خوشایند است. استفاده از رایحه های خنک و ترش در فصل تابستان، سرمای خوشایندی را به شما و اطرافیانتان منتقل میکند و درنتیجه از حس ِگرمای محیط the Perfume ها هستن که نهایت تا 5 ساعت می تونن دوام بیارن که البته قبلاً هم این مسائل رو توضیح دادم که دوام به نوع رایحه عطر هم بستگی داره . eau the toilette ها حدود 3 ساعت ماندگاری دارن . مواردی بسیار اسنثنایی از عطرها هم به ندرت وجود دارن که بیش از این زمان دوام میارن که گاهی مربوطبه نوع پوست و شیمی بدن شخص استفاده کننده میشه . در خارج از کشور هم نحوه دوام عطرها تا حدود زیادی به همین صورت هست . هر ساله بیانیه هایی برای تمام کمپانی های تولید کننده صادر می شه مبنی بر حذف بعضی مواد مضر که در عطرها به کار برده می شن و همین امر گاهی باعث می شه ماده ای که دوام عطر رو زیاد می کرده اما در حال حاضر مضر هست به دلیل سلامتی مصرف کننده از لیست حذف بشه و ماندگاری پایین بیاد . احتمالاً براتون اتفاق افتاده که عطری خریده باشید ، حتی با قیمت بالا و از یه برند مشهور و بعد از استفاده ببینید روی پوستتون بویایی خاص منسوب کرد به ندرت پیدا میشود چرا که منوط به اینست که مواد تشکیل دهنده آن فقط از یک مواد آروماتیک خاص تشکیل شود.به عنوان نقطه شروع برای تشریح یک رایحه از طبقهبندی خانوادههای مختلف بویایی استفاده میشود، اما آن به تنهایی قادر به بیان خصوصیات خاص آن عطر نمیباشد. طبقهبندی سنتی از حدود ۱۹۰۰ میلادی به وجود آمد. که شامل هفت خانواده گل تنها، دسته گلها، شرقی، چوب، چرم، کاج و سرخسی (معطر) میشد، اما امروزه از طبقهبندی مدرنی استفاده میشود که از سال ۱۹۴۵ میلادی در پی پیشرفتهای وسیع در تکنولوژی عطر سازی و همچنین تغییرات در سبک و مذاق مردم بوجود آمد: زمان زیادی است که گیاهان به عنوان منابع اسانس و ترکیبات معطر استفاده میشوند. این مواد معطر معمولا به عنوان یک فرایند ثانویه در گیاهان جهت محافظت آنها در برابر گیاهخواران، امراض و جذب حشرات گرده افشان تولید میشود. گیاهان بزرگترین منبع در
به وبلاگ خود خوش امدید[ چهارشنبه 30 ارديبهشت 1394 ] [ 2:57 ] [ Cindy ]