رونق یافت. شرکت های متعددی تأسیس شدند و طراحان بسیاری به این رشته جذب شدند. اکثر این طراحان اطلاع چندانی از عطرسازی نداشتند اما می دانستند که نحوه عرضه نقش حیاتی در موفقیت یک عطر دارد. در این سال ها، دیزاین های متفاوتی برای بطری های عطر ابداع گشت. بعد از بحران سال ۱۹۲۹، بازار عطر دچار رکود شدید شد و طرح بطری ها، ساده تر و محافظه کارانه شدند و اغلب با دستگاه ساخته می شدند و موتیف آن ها بیشتر از فیلم های هالیوودی و کلان شهرها گرفته می شد، نظیر آسمان خراش های نیویورک و... در دهه سی نیز، جنگ جهانی دوم مایه افول کیفیت عطر و نحوه عرضه آن گشت. اما با پایان جنگ جهانی دوم، عطر و همراه با آن بطری های عطر مجدداً جان گرفتند. طرح های این دوره بیشتر زنانه و رمانتیک بودند.امروزه، از بطری های عطر انتظار می رود که حس عطر را منتقل کند. بطری اولین چیزیست که به چشم می خورد و در تصمیم خریدار نقش مهمی دارد. دوام میآورد.▪ اگر پوستتان چرب است:حتما برای شما هم پیش آمده که از بوی عطر دوستتان خوشتان آمده باشد ولی وقتی آن عطر را خریدهاید و روی پوست خودتان استفاده کردهاید دیگر آن بوی خوب را احساس نکردهاید چون نوع پوست روی رایحهای که از عطر منعکس میشود موثر است. هر پوستی باید عطر مناسب خودش را انتخاب کند. هر پوستی یک میزان چربی، رنگ و اسیدیته خاص خودش را دارد. پوستهای چرب عطر را بهتر و به مدت ولانیتری نگه میدارند.▪ آفتاب عطر را بدبو میکند:بهتر است عطر را در نقاطی از بدنتان استفاده کنید که در معرض تابش نور خورشید نباشد. نور خورشید موجب تخریب فتوشیمیایی اجزای حساس به نور شده و نه تنها رایحه عطر را بدبو میکند بلکه در دراز مدت موجب ایجاد لکههای نازیبا روی پوست میشود. شیشه عطرتان را هم روی میز آرایش دور از تابش مستقیم نور خورشید نگه دارید. عطر را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.▪ صبحها اما استفاده از پاشندههای اسپری نسبت به بطریهای در باز یا غلطکی کمتر عطر را در معرض اکسیژن قرار میدهد. بعلاوه اسپریها عطرهای داخل بطری را از قاطی شدن و برخورد با گردوخاک، خرده ریزهها و پوست که میتوانند کیفیت عطر را کاهش دهند دور نگه میدارد. در امریکا صنعت عطرسازی بطور مستقیم تحت نظارت و کنترل مقررات سازمان مدیریت غذا و داروی دولتی نمیباشد. در عوض این سازمان بر سلامت عطرهااز طریق کنترل مواد اولیه آنها نظارت مینماید بطوریکه بایستی تست شده و بعنوان موادی که بطور عمومی سالم شناخته شدهاند، تشخیص داده شوند. از آنجاییکه نیاز به حفاظت از رموز تجارت و فرمولهای تولیدی در این صنعت حیاتیمیباشد، شرکتهای تولیدی بدون توجه به اثر مواد تولیدی اشان بر سلامت افراد فرمول و لیست کامل مواد افزودنی خود را بندرت در اختیار این سازمان قرار میدهند. در اروپا، فهرست اجباری ۲۶ ماده معطر شناخته شده آلرژی (دو نمونه شاخص آن گل شاهپسند و علف لیمو) و تعداد کمی از آنها هم در میان باستانی ترین مواد عطر سازی در کنارصمغ ها قرار میگیرند . با پیشرفتهای نسبتا اخیری که در زمینه عصاره گیری عطر به وجود آمده گونه های مدرن تری مانند دارابی ، گریپ فروت ، Yuzu و Hassaku هم وارد این صنعت شده اند.اسانس های مرکبات در اکثر مواردبه دلیل حفظ خاصیت تازگی ذاتی شان شدیدا قابل توجه هستند. البته پتیگرین به خاطر اینکه از عصاره گیری شاخه ها و برگهای درخت نارنج توسط بخار بدست می آید یک مورد خاص است.مرکبات که خاصیت طراوت و تازه کننده گی را به عطر ها اضافه میکنند ، به عنوان نوت اولیه در عطر حساب میشوند که بینی هایمان را با لذت غلغلک میدهند . مرکبات برای پاک کردن ذهن یک نفر و ایجاد حس خوشایند و مثبت مفید هستند و هوای ملایمی از پاکی و لطافت را عرضه میکنند . مخصوصا برگاموت که بخش ضروری فرمول کلاسیکی است که برای ادکلن به کار
دانلود فیلم سینمایی بچگیتو فراموش نکن[ جمعه 27 فروردين 1395 ] [ 2:18 ] [ Cindy ]